TERRA VENATOR

Tysk jaktterrier i Blekinge

Blog Post New Entry

Hmm

Posted by tjtcato on April 22, 2013 at 8:10 AM

Länge sedan jag skrev här i bloggen, det beror mest på två saker. För det första så är det ”off season” nu, dvs ingen hundjakt. Den andra anledningen är att vi håller på med vårt nya boende som tar i princip all ledig tid i anspråk. Men jag klagar inte, det är självvalt. Jag har ändå hunnit med att vårstäda grisåtlarna och gjort en del nyinvesteringar, bla foderspridare. Dessa nya 12v modeller har betydligt bättre kapacitet än dom gamla jag har använt innan. Tiden får avgöra om spridarna håller måttet eller ej.

Tillverkad helt i metall med uppladdningsbart 12 volt batteriMagdlena är självklart med och ser till så farsan ínte slappnar av för mycket


Dom vuxna vildsvinen är nu åter lovliga och troligtvis blir det lite åteljakt framöver. Det kan vara riktigt skönt att sätta sig på grisåtlen en fin vårkväll och koppla av lite från vardagens jäkt och stress. För att inte tala om det fina köttet grisarna ger. Foto-albumet på hemsidan fungerar inte längre och vi tittar på olika lösningar för att kunna sparka igång ett nytt album. Får se när tiden finns att lägga över bilder. 

 

Vad gäller hundfronten så går vi och väntar på att Asta ska börja löpa och paras med Boss. Vi tror mycket på denna kombination och förväntar oss att hundarnas respektive egenskaper ska nedärvas i form av små, svarta och skarpa terriers. Jag har även fått en del rapporter från B-kullens valpköpare. Verkar bli trevliga hundar med mycket energi/ motor och, som det verkar en rejäl dos nedärvd jaktlust. Några av valparna har trots ung ålder hunnit med att göra sina första drev med önskat resultat.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Recent Videos

4239 views - 0 comments
4117 views - 0 comments
4016 views - 1 comment
4795 views - 0 comments