TERRA VENATOR

Tysk jaktterrier i Blekinge

Blog Post New Entry

Parning 2015!

Posted by tjtcato on April 15, 2015 at 8:15 AM

Det var länge sedan jag uppdaterade både blogg och hemsida, ska försöka bättra mig på denna punkt. 2015 kommer bli en spännande säsong med ny hund som ska jagas in och en riktigt bra parning på gång. Läs mer om denna parning under fliken valpar & avel. Själv håller jag koll på mina vildsvinsåtlar och bilderna som knäpps där. Jag är försiktigt possitiv vad gäller grisarnas reproduktion i år. Det ser ganska bra ut inför kommande hundjakter till hösten. Jag kommer ta en ny terrier-valp till sommaren, mer info om detta senare. 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Recent Blog Entries

by tjtcato | 3 comments
by tjtcato | 0 comments
by tjtcato | 0 comments
by tjtcato | 0 comments

Recent Videos

3443 views - 0 comments
3334 views - 0 comments
3329 views - 0 comments
3843 views - 0 comments